AEDshop.be waakt over de kwaliteit van uw defibrillator

Een AED hoort altijd gebruiksklaar te zijn, klaar om op elk moment een leven te redden. Om hier zeker van te zijn kan u een onderhoudscontract afsluiten voor uw toestel en regelmatig controleren of uw AED de zelftesten goed heeft doorstaan, maar dit is niet alles.

Elke distributeur van AED-toestellen actief in België is verplicht zich aan te melden bij het Federaal voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. Op die manier kan de overheid nagaan of de distributeur op een correcte wijze aan kwaliteitsbewaking doet en worden regelmatig controles uitgevoerd. Dit is is niet alleen voor Belgische, maar ook voor buitenlandse bedrijven verplicht die actief zijn in ons land.

Bij AEDshop.be gaan we veel verder dan wettelijk voorgeschreven. Zo kunnen wij u op elk moment vertellen wanneer elektroden en batterijen zullen vervallen, waar en wanneer elk toestel geplaatst werd, wat de lotnummers en serienummers zijn van alle uitgaande leveringen en nog veel meer.
Wanneer u voor AEDshop.be kiest bent u zeker van een kwalitatieve service van het hoogste niveau.

Controleer zeker het FAGG Notificatienummer voor u een beslissing maakt, zo bent u zeker van een goede kwaliteitsbewaking. En voor u het vraagt, dat van ons is BE/CA01/1-60828-MD-0001.